Veistospakopeli ensimmäinen live!

Veistospakopeli ensimmäinen live!

Pelien Vapaakaupunki Kouvolassa

Ouroboros - Kirjoittamaton ensiesitys

Ensimmäistä kertaa livenä pakopeli, joka on veistos, Ouroboros - Kirjoittamaton testattiin Pelien Vapaakaupungissa, Kouvolassa. Capital of Game Art järjesti pelitaiteen messut, jotka ovat kirjoittamishetkellä yhä avoinna. 

Olemme työparini kanssa enemmän, kuin yllättyneitä siitä, kuinka iso menestys pelimme on! Aivan kaikki pitivät siitä ja harmittelivat esiintymisemme lyhyttä kestoa. Se todella on sääli tässä vaiheessa! Arki ajaa meitä armotta takaisin toimistoille ja rakkaan pelimme koeajo päättyi. 

Asetimme pelin ikärajaksi 12+ sen vaikeuden ja brutaalin sisällön vuoksi. Arvaatko, ketkä ratkaisivat pelimme nopeinten? No alle 10v lapset! Sydäntäni riipi hetki, jossa lapsiperhe pelasi yhdessä viimeiseen tehtävään asti, kun pienempi väsyi ja vanhemmat vihelsivät pelin poikki. Vanhempi lapsi (pieni hänkin) purskahti katkeraan itkuun ja valitti haluavansa pelata loppuun, ei auttanut. Toivon, että isoksi kasvettuaan hän etsii meidät, me säästämme alkuperäiset pelitehtävät häntä varten. 

Saimme serkkuni upean sellodueton, Cellomanian avajaisiin esiintymään oman kiukutteluni seurauksena ja voi miten mahtava keikka oli! 

Pelimme suosio kasvoi päivä päivältä ja pelaajia oli jonoksi asti. Luoksemme asteli kävijöitä, jotka kertoivat tulleensa paikalle ”sen veistospakopelin takia”. Wau!

Back to blog

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.